2024-25
2023-24
2022-23
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16



Opskrifter 2024 - 25:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format


Mandag d. 31. marts: Kalvemørbrad m. kartoffelrulle og portvinssauce
   Kartoffel/spinatrulle
   Indbagt is

Mandag d. 24. marts: Kalkunschnizel m. sellerifrites
   Muffins med pærer og valnødder

Mandag d. 17. marts: Citronrisotto med stegt sejfilet
   Pandekager med orangesauce og is

Mandag d. 10. marts: Røget laksecocktail med avocadocreme
   Kalvefrikassé

Mandag d. 3. marts: Vinbondens kyllingefad
   Bagte pærer mandelflager og vaniljeis

Mandag d. 3. februar: Farseret porre med Mornay sauce og råstegte gulerødder
   Svesketrifli

Mandag d. 20. januar: Ovnstegt fisk med cherrytomater
   Pariserbøf

Mandag d. 13. januar: Perlebyg i nøddeskum
   Kyllingstroganoff m. salat og stegte kartofler

Mandag d. 6. januar: Karrysuppe med Kylling
   Laksetærte med porre og dild

Mandag d. 9. december: Smørrebrød 1
   Smørrebrød 2
   Smørrebrød 3

Mandag d. 25. november: Lakserilette
   Vildtragout med rodfrugtmos

Mandag d. 18. november: Kulmule med stegte grønsager og sprød skinke
   Kalvecuvette med urtebearnaise og bønnesalat

Mandag d. 11. november: Koteletter m. grønsager og knuste kartofler
   Mandelbund m. hindbærcreme og frisk frugt

Mandag d. 4. november: Jordskokkesuppe m. bagt torsk og æbler
   Blomkålspizza

Mandag d. 28. oktober: Kyllingsalttimbocca med druer
   Cheesecake m. kirsebær sauce

Mandag d. 21. oktober: Små hapsere med bresaola
   Mørbradgryde med champignoner og pølser

Mandag d. 7. oktober: Krydret gulerodssuppe med sprød bacon
   Kage med æbler og Marcipan

Mandag d. 30. september: Sprødt rugbrød med cremet ærtepure og rejer
   Laks i cremet sauce med spinat og tomater

Mandag d. 23. september: Indbagt hakkebøf m. kartofler i fad
   Pærer belle Helene






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04