2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2017 - 18:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 17. september
Karbonader med rosmarin og estragon
Æblekage med kanel
Mandag d. 9. april
Canapeer
Boeuf a´ la Webster
Crepes suzette
Mandag d. 26. marts
Dampet laks med beurre blanc
Carpaccio med portobellosvampe
Mandag d. 19. marts
Sød kartoffelsuppe med Chorizo og spinat
Fiskefrikadeller m. hjemmelavet Remoulade
Mandag d. 12. marts
Wienerschnitzel
Chokolademousse
Mandag d. 5. marts
Smørrebrød
Mandag d. 26. febuar
Blomkålssuppe med sprød topping
Laks i ovn med porrer og mascarpone
Mandag d. 19. febuar
Forret m. små hapser
Kalvemedallion m. tagliatelle og svampesauce
Mandag d. 29. januar
Mørbrad med kartoffelbund
Fastelavnsboller
Mandag d. 22. januar
Svinekam med parmasangratinerede kartofler og jordskokker
Citrontærte
Mandag d. 15. januar
Bagt avocado med laks og æg
Kylling Salttimbocca
Mandag d. 8. januar
Indisk suppe
Champignontærte med salat
Mandag d. 27. november
Menu til mandag 27. november 2017
Tapas til juleafslutning
Frikadeller med svampe og rød peber
Andebryst med tranebærrelish
Cookies med marcipan og chokolade
Mandag d. 20. november
Ristet rugbrød med røget laks og flødepeberrod
Kalv i wok med karry, kokos og kål
Mandag d. 13. november
Moussaka med kartofler
Svampede banan-muffins
Mandag d. 6. november
Bøf Stroganoff a'la Price
Hjemmelavede pommes frites
Crème Caramel
Mandag d. 30. oktober
Carpaccio med portobellosvampe
Dampet laks med beurre blanc
Mandag d. 23. oktober
Onglet m. bagt græskar, syltede svampe og kapers
Risalamande cheesecake
Mandag d. 9. oktober
Kammuslinger a la parma
Kalveculotte m. Kejserhatte og rodfrugter og pastinakchips
Mandag d. 2. oktober
Kartoffelsuppe m. porrer og bacon
Mørbrad m. champignonsauce og stegte kartofler
Mandag d. 25. september
Fiskesuppe med appelsin og stjerneanis
Kylling med fennikel og nektariner
Mandag d. 18. september
Ærtedip og græskarpesto
Timbaler med bacon og svampesovs
Sunde småkager
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04