2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
Opskrifter 2021 - 22:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 28. marts
Snitte m. Røget laks
Kalveculotte m. choronsauce
Gerdas islagkage
Mandag d. 14. marts
Naan brød
Spansk/tortilla æggekage
Mulligatawny
Mandag d. 7. marts
Tortilla med skinke og parmesanost
Wienerschnitzel
Mandag d. 28. februar
Dampet torsk med palmekål
Nøddekage med jordbærskum
Mandag d. 21. februar
Bruschetta med tomat og mozzarella
Herregårdsbøf m. pommes frites og bearnaisesauce
Mandag d. 7. februar
Mørbradgryde m. kartoffelmos
Makron muffins
Mandag d. 31. januar
Andebryst med rødbede og tyttebær
Gratinerede pandekager
Mandag d. 24. januar
Ruller med tunsalat
Koteletter i fad
Mandag d. 17. januar
Kødboller i champignonsauce
Bagt pære med mandel og vaniljeis
Mandag d. 10. januar
Gratineret sejfilet
Flødebagte rodfrugter med kylling
Mandag d. 29. november
Smørrebrød
Mandag d. 22. november
Gravet laks med Rævesauce
Kalvegryde med svampe og rodfrugter
Mandag d. 15. november
Minitærter/tartelettærter
Krydret suppe med hakket oksekød
Mandag d. 8. november
Carpaccio m. peberrod
Fyldt mørbrad m. spinat og mozarella
Mandag d. 1. november
Ovnbagt laks med rodfrugter
Nøddebund med friske frugter
Mandag d. 25. oktober
Bruschetta
Kalvemørbrad med svampesauce
Mandag d. 11. oktober
Rejecocktail
Helstegt svinekam m. rødkål og halve æbler
Mandag d. 4. oktober
Græskarsuppe med chili,kokosmælk og friterede gulerødder
Citronpandekager med fyld
Mandag d. 27. september
Græske bøffer i fad
Bagte marcipanæbler
Mandag d. 27. september
Græske bøffer i fad
Bagte marcipanæbler
Mandag d. 20. september
Porretimbale med røget laks og rygeostsalat
Nøddepaneret kalkunschnitzl med stegte kartofler og sellerifrites
Mandag d. 13. september
Kylling i karry med grønsager
Buttterdejssnegle/flutes m. bacon krydddersmør
Muffins med hindbær og hvid chokolade
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04