2023-24
2022-23
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Opskrifter 2023 - 24:

Mandag d. 18. marts > Bagt torsk m. parmaskinke
   Oksemørbrad m. bearnaise og hjemmelavede pommes frites
   Fragilitelagkage med nougat og bær


Mandag d. 11. marts

Forret med røget makrel
   Pikant kylling i fad


Mandag d. 4. marts

Kogt torsk med sennepssauce
   Nøddehorn


Mandag d. 26. februar

Parmaskinke med melonsalat
   Indbagt kalkunfilet m. kartoffelmuffins og madagacasauce


Mandag d. 19. februar

KONG FIDDES LIVRET
   Pandekager


Mandag d. 5. februar

Butterdej med parmaskinke og asparges
   Wienerschnitzel


Mandag d. 29. januar

Svampesuppe m. østershatte
   Squashrulle m. Oksekød


Mandag d. 22. januar

Kalveculotte m. rosmarin
   Chokoladekage med is og frisk frugt


Mandag d. 15. januar

Hakkebøffer i fad m. cremet paprika-flødesauce
   Mazarin m. hindbær og marengs


Mandag d. 8. januar

Røget ål med røræg
   Italiensk kylling med pasta

Mandag d. 4. december > Smørrebrød 1
   Smørrebrød 2
   Smørrebrød 3

Mandag d. 27. november > Mørbrad rullet i ristet panko med urter
   Kartoffelselleritoppe
   Cheesecake m. kirsebær sauce

Mandag d. 20. november Frittata italiensk æggekage m. kartofler
   Kartoffelsuppe m. porrer og bacondrys

Mandag d. 13. november Lynstegt torsk m. dampet spinat og serranoskinke
   Krondyr steaks m.æble/sellerikompot

Mandag d. 06. november Sennepsstegt kotelet m. svampesauce
   Pærecrumble med flødeskum

Mandag d. 30. oktober Salat med Druer og sprød Parmaskinke
   Stjerneskud

Mandag d. 23. oktober Brød Bagt Med Flødeost, Valnødder Og Urter
   Coq au vin

Mandag d. 9. oktober Rejer m. cremede æbler, peberrod og Blegselleri
   Coq au vin

Mandag d. 2. oktober Karbonade i fad m. rosmarin og peberflødesauce
   Gammeldags æblekage m. nøddecrumble




Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04