2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2018 - 19:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 25. marts
Røget hellefisk med grillet brød og pesto
Kalveculotte m. rosmarin
Nøddelagkage med nougatcreme
Mandag d. 18. marts
Æggewrap med fyld af rejer og avocado
Briocheburger m. oksekød hjemmelavet ketchup
Mandag d. 11. marts
Wienerschnitzel
Brun lagkage med chokolade
Mandag d. 4. marts
Tatar med estragon-mayo, ristede græskarkerner og rødbede
Lammeculotte med stegte kartofler
Mandag d. 25. februar
Koteletter i fad m. pikant ost og bacon
Fastelavnsboller
Mandag d. 18. februar
Jordskokkesuppe m. bagt torsk og æbler
Fritatta m. skinke og broccolli
Mandag d. 4. februar
Krondyrfilet m. nøddestegte kartofler og syltede løg
Fisk i hvidvinssauce
Blinis med stenbiderrogn
Mandag d. 28. januar
Stifado ( Græsk Gryderet)
Æblemuffins
Mandag d. 21. januar
Thaisuppe med chilibrød
Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost
Mandag d. 14. januar
Forloren hare
Svesketrifli med makroner og portvin
Mandag d. 7. januar
Laksesalat med Rygeost
Kyllingeruller med soltørret tomat og sennepssauce
Mandag d. 26. november
Smørrebrød
Mandag d. 19. november
Løgtærte
Krydret oksekødsuppe
Mandag d. 12. november
Sprøde bruchetta med svampe
Fyldt mørbrad m. gorgonzolasauce og stegte rodfrugter
Mandag d. 29. oktober
Skindstegt Kulmule m. blomkålsrisotto
Bagte æbler m. Flødeskum
Mandag d. 22. oktober
Bagte kartoffelskiver m. fetacreme og Bacon
Ny fortolkning af Boller i Karry
Mandag d. 8. oktober
Kalvefilet med portebellosauce
Bagte pærer mandelflager og vaniljeis
Mandag d. 1. oktober
Hokaidosuppe m. ristet græskarkerner og æble
Rugbrød m. gammelost og skinke
Mandag d. 24. september
Minitærte i tarteletter
Kylling i cremet soltørret tomatsovs
Mandag d. 17. september
Karbonader med rosmarin og estragon
Æblekage med kanel
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04