2022-23
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format




Opskrifter 2022 - 23:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format


Mandag d. 20. marts Forretten er tre Canapeér med laks, Hønsesalat og parmaskinke (ingen opskrift)
   Højrebsfilet m bordelaisesauce

Traditionen tro: Gerdas islagkage
Næste sæson begynder 18. september.


Mandag d. 13. marts Broccolisuppe
   Butter Chicken m. ris og salat

Mandag d. 6. marts Ruller m. tunsalat
   Farseret blomkål med mornaysayuce

Mandag d. 27. februar Shaksshuka
   Pærekage med flødeskum

Mandag d. 20. februar Crostini med asparges og Mozzarella
   Fyldt kyllingefilet med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Mandag d. 06. februar Laksetatar med papaya
   Mørbrad m. sennepssauce og ovnbagte rodfrugter

Mandag d. 30. januar Fiskesuppe
   Fritatta m. skinke og broccolli

Mandag d. 23. januar Kalkunstroganoff m. rodfrugtmos
   Brunsviger muffins med creme og remonce

Mandag d. 16. januar Peberfrugtsuppe m. Chorizopølse
   Ovnstegt torsk m. porrer i sennepssauce

Mandag d. 9. januar Æggemuffins med seranoskinke og frisk rosmarin
   Gratinerede pandekager med oksekød

Mandag d. 5. december Smørrebrød

Mandag d. 28. november Mormors forloren hare m. brune kartofler
   Svesketrifli med makroner og portvin

Mandag d. 21. november Ærtesuppe med lime og timian
   Bagt Lakseside med mandel-krydderurtetopping

Mandag d. 14. november Grillet asparges på toast med pocheret æg
   Bøf Gastronome

Mandag d. 7. november Ørredrilette m. ristet rugbrød
   Jægerbøf med svampesauce

Mandag d. 31. oktober Langtidssteg (valg) flæsk med persillesauce
   Gammelost

Mandag d. 24. oktober Bagt blomkål med parmaskinke, basilikum og parmesan
   Andebryst m. appelsinsauce

Mandag d. 10. oktober Jordskoksuppe med Chorizopølse og persilledrys
   Skinkestang med salat

Mandag d. 3. oktober Ungarsk gullasch med kartoffelmos
   Bagt æbler med mandellåg

Mandag d. 26. september Koteletter a´la Italien
   Kokosmakroner




Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04