2022-23
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
Opskrifter 2022 - 23:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 20. marts
Forretten er tre Canapeér med laks, Hønsesalat og parmaskinke (ingen opskrift)
Højrebsfilet m bordelaisesauce
Traditionen tro: Gerdas islagkage
Næste sæson begynder 18. september.
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 13. marts
Broccolisuppe
Butter Chicken m. ris og salat
Mandag d. 6. marts
Ruller m. tunsalat
Farseret blomkål med mornaysayuce
Mandag d. 27. februar
Shaksshuka
Pærekage med flødeskum
Mandag d. 20. februar
Crostini med asparges og Mozzarella
Fyldt kyllingefilet med flødeost, pesto og soltørrede tomater
Mandag d. 06. februar
Laksetatar med papaya
Mørbrad m. sennepssauce og ovnbagte rodfrugter
Mandag d. 30. januar
Fiskesuppe
Fritatta m. skinke og broccolli
Mandag d. 23. januar
Kalkunstroganoff m. rodfrugtmos
Brunsviger muffins med creme og remonce
Mandag d. 16. januar
Peberfrugtsuppe m. Chorizopølse
Ovnstegt torsk m. porrer i sennepssauce
Mandag d. 9. januar
Æggemuffins med seranoskinke og frisk rosmarin
Gratinerede pandekager med oksekød
Mandag d. 5. december
Smørrebrød
Mandag d. 28. november
Mormors forloren hare m. brune kartofler
Svesketrifli med makroner og portvin
Mandag d. 21. november
Ærtesuppe med lime og timian
Bagt Lakseside med mandel-krydderurtetopping
Mandag d. 14. november
Grillet asparges på toast med pocheret æg
Bøf Gastronome
Mandag d. 7. november
Ørredrilette m. ristet rugbrød
Jægerbøf med svampesauce
Mandag d. 31. oktober
Langtidssteg (valg) flæsk med persillesauce
Gammelost
Mandag d. 24. oktober
Bagt blomkål med parmaskinke, basilikum og parmesan
Andebryst m. appelsinsauce
Mandag d. 10. oktober
Jordskoksuppe med Chorizopølse og persilledrys
Skinkestang med salat
Mandag d. 3. oktober
Ungarsk gullasch med kartoffelmos
Bagt æbler med mandellåg
Mandag d. 26. september
Koteletter a´la Italien
Kokosmakroner
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04