2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2016 - 17:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 6. februar
Farseret porre med Mornay sauce og råstegte gulerødder
Fastelavnsboller
Mandag d. 27. marts
Hellefisk med sauce mousseline Squashpasta og svampe
Chateaubriand m. Pommes Anne kartofler og karamelliseret julesalat
Islagkage
Mandag d. 20. marts
Lakserilette
Wienerschnitzel
Mandag d. 13. marts
Kylling med paprikasauce
Bananlagkage
Mandag d. 6. marts
Rejecocktail
Oksecuvette med peberrodssauce
Mandag d. 27. februar
Svampe og tomat bruschetta
Stegt laks med svampe og stuvet spinat
Mandag d. 20. februar
Ronald Carlsen in memorian
Farserede porrer igen
Brunsviger
Mandag d. 6. februar
Farseret porre med Mornay sauce og råstegte gulerødder
Fastelavnsboller
Mandag d. 30. januar
Brunkål m. flæsk
Mandag d. 23. januar
Torskesalat med rodfrugter
Kylling i kokos og karry
Mandag d. 9. januar
Fritatta med laks og spinat.
Pæretærte m. smuldredej
Mandag d. 28. november
Kammuslinger - Friterede parmarejer
Ande Confit
Indbagt ost
Nøddekugler - Marcipantrøfler
Mandag d. 21. november
Mexicansk suppe med bacon og majs.
Mexikanske pandekager med guacamole
Mandag d. 14. november
Vol-au- vent med krebsehaler og forårsløg
Svinekam med glaserede løg og rødkålssalat
Mandag d. 7. november
Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
Rådhuspandekager
Mandag d. 31. oktober
Smørrebrød
Mandag d. 24. oktober
Torsk med grønne krydderurter
Okseculotte
Mandag d. 10. oktober
Bruschetta med krebsehaler
Auberginelasagne med ricotta og kødsauce
Pasta Carbonara
Sprød pinjesnack
Pizza m. svampe, artiskokker og parmaskinke
Foccasia
Vitello Tonnato
Mandag d. 3. oktober
Cremet tomatsuppe m. rugbrødcrostini
Mørbrad med Bacon og perlesalat m. grillet peber
Mandag d. 26. september
Laksesalat på ristet rugbrød
Hakkebøffer i paprikasauce med stegte grønsager
Sprøde gulerodssnegle
Mandag d. 19. september
Sesammarineret Kylling m. ovnstegt kartoffelsalat
Hasselback æbler m. vanilje yoghurt
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04