2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
Opskrifter 2019 - 20:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 21. september
Porretærte med spidskålssalat
Butterdejssnegle
Mandag d. 9. marts
Kalveculotte med flødekartofler og salat
Kransekagedessert m. frisk frugt
Mandag d. 2. marts
Ærtepurésuppe med rejer
Indbagt laks med rød pebersauce
Mandag d. 24. februar
Glaseret sprængt svinekam
Portvinsost med butterdejskiks
Mandag d. 17. februar
Bøf Stroganoff a'la Price
med
hjemmelavede pommes frites
Kransekage
Mandag d. 3. februar
Dampet torsk med græskar og feta
Appelsinpandekager med yoghurt og sirup
Mandag d. 27. januar
Smørrebrød
Mandag d. 20. januar
Hakket oksekød med blomkål i fad
Pærekage med marcipan
Mandag d. 13. januar
Sol over Gudhjem
Porrer med parmaskinke og ostesauce
Mandag d. 6. januar
Løgtærte med bacon
Blomkålsuppe med majs
Mandag d. 25. november
Menu til juleafslutning
Tapas
Krydrede mini oksedeller
Grønne asparges i butterdej og Tunhapsere
Mandag d. 18. november
Hellefisk på sprød svampetoast
Dyreragout med selleri-kartoffelmos
Mandag d. 4. november
Tarteletter med fasan og skorzonerrødder
Laks i cremet sauce med spinat og tomater
Mandag d. 28. oktober
Kartoffelfad m. baconruller
Bagte pærer med nødder og chokoladecreme
Mandag d. 28. oktober
Kartoffelfad m. baconruller
Bagte pærer med nødder og chokoladecreme
Mandag d. 21. oktober
Fisk Florentine med spinat
Fasan i portvinssauce med druer
Mandag d. 7. oktober
Græskarsuppe med bacon og mandler
Fyldte bagekartofler med Kylling
Mandag d. 30. september
Sprød tærte med avocado og Rejer
Fyldt kalkunbryst med Spinat og Serranoskinke
Mandag d. 23. september
Limemarineret laksecarpaccio med melonsalsa
Bagte jordskokker med druer og honning og
dijon marinerede kyllingelår.
Mandag d. 16. september
Koteletter i fad
Æblekage med marcipan
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04