2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2015 - 16:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 4. april
Canape m. tatar, rejer og leverpostej
Krondyrfilet
Hindbær cheesecake
Mandag d. 14. marts
Svampesuppe m. østershatte
Spætte mousseline med hvide asparges og hummerhaler
Mandag d. 7. marts
Stegt kylling med fennikel og lakrids
Lagkage
Mandag d. 29. februar
Tarteletter med mørbrad og rejer
Kartoffelmad med varmrøget laks
Mandag d. 22. februar
Gordon Bleu
Baileykugler med knas
Mandag d. 8. februar
Røget hellefisk med rygeostcreme og ristet rugbrød
Kalveculotte m. rosmarin
Mandag d. 1. februar
Ostefritatta med bacon
Farsbrød med spinat og æggefyld
Mandag d. 25. januar
Æblepizza
Andebryst i gul karry
Mandag d. 18. januar
Røget laks med agurk, rødløg og dild
Porrer med parmaskinke og ostesauce
Mandag d. 11. januar
Aspargessuppe m. kylling
Grillet Sandwich med avocado, bacon og brie
Mandag d. 30. november
Stegte sild m. rødløg og tranebær
Juleafslutning
Parmaskinke m. Rucola og pesto
Laks med parmesankrumme
Braiseret andelår med nøddechutney
Nøddefyldt flæskesteg m. rødkålssalat
Indbagt brie
Osteærte med pære og rødløgskompot
Ris a´la manda
Mandag d. 23. november
smørrebrød 1
smørrebrød 2
Mandag d. 16. november
Mørbradbøf m. stegte kartofler og svampesauce
Bagt pære med mandel og vaniljeis
Mandag d. 9. november
Aubergine -Bharta
Butter Chicken m. ris og salat
Æblecrumble med græskarkerner
Mandag d. 2. november
Jordskokkesuppe m. Spinatfocaccia
Andebryst m. appelsinsauce
Mandag d. 26. oktober
Stegt rødfisk a la provencale
Koteletter af bornholmergris med stegte kartofler og blomkålssalat
Mandag d. 19. oktober
Italienske benløse fugle
Blinier med rejer
Mandag d. 5. oktober
Hummerhalesuppe
Kalkunfilet m. sesam fyldte portebellosvampe og stegte kartofler
Mandag d. 28. september
Sort Gryde med kartoffelmos
Muffins med æbler og kanel
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04