2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2014 -15:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 23. marts
Blinis med stenbiderrogn
Oksefilet m. Bordelaisesauce
Citronfromage
Mandag d. 9. marts
Grydestegt kylling med mormor salat og agurkesalat
Brun lagkage med chokolade
Mandag d. 2. marts
Kalvespidsbryst m. stegt spidskål
Gulerodskage
Mandag d. 23. februar
Svampetoast m. parmaskinke
Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle
Mandag d. 16. februar
Lørdagsgryde m. kogte ris
Pandekager med æblekompot og citronfløde
Mandag d. 2. februar
Koldrøget laks med pocheret æg, granatæble og frisé salat
Fyldt kalkunbryst med persillepesto og bacon
Mandag d. 26. januar
Krondyrfilet m. kartoffelmedaljer
Hasselnødder i sirup og grillstegte pærer med gorgonzola
Mandag d. 19. januar
Tomatsuppe med Sprøde croutoner og Bacon
Fiskefrikadeller med røget laks og asparges, hollandaisesauce
Mandag d. 12. januar
Kogt hamburgryg, Kartoffelfad med hytteost
Pæretærte med bagt marcipan creme
Mandag d. 5. januar
Kinesisk Rejesuppe
Saltimbocca frikadeller med peberfrugtpuré
Mandag d. 24. november
Gammelost (ingen opskrift)
Kogt torsk med sennepssauce
Mandag d. 17. november
Røget vildandebryst m. pæresalat
Cremet wok med tigerrejer og mango
Mandag d. 10. november
Andesteg m. rødkål og brunede kartofler
Perlebyg i nøddeskum
Mandag d. 3. november
Pariserbøf og snitte med røget ål
Mandag d. 27. oktober
Ørredrilette m. ristet rugbrød
Andebryst med appelsinsauce og butterdej m. fyld
Mandag d. 20. oktober
Gulerodssuppe med paprikasmør og nødder
Skipperlabskovs med jordskokker og letsaltet lyssej
Mandag d. 6. oktober
Kalveculotte med sellerigratin og svampesauce
Lagkage
Mandag d. 29. september
Karbonader m. ærter og gulerødder
Frugtsalat med råcreme
Mandag d. 22. september
Hvidløgsrejer
Coq au vin
Mandag d. 15. september
Mini pirogger med røget laks
Svinekoteletter med løgsauce, druer
Æblekage med marcipan
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04