Opskrifter 2014 -15:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
|
|
Mandag d. 23. marts
|
Blinis med stenbiderrogn
|
|
Oksefilet m. Bordelaisesauce
|
|
Citronfromage
|
Mandag d. 9. marts
|
Grydestegt kylling med mormor salat og agurkesalat
|
|
Brun lagkage med chokolade
|
Mandag d. 2. marts
|
Kalvespidsbryst m. stegt spidskål
|
|
Gulerodskage
|
Mandag d. 23. februar
|
Svampetoast m. parmaskinke
|
|
Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle
|
Mandag d. 16. februar
|
Lørdagsgryde m. kogte ris
|
|
Pandekager med æblekompot og citronfløde
|
Mandag d. 2. februar
|
Koldrøget laks med pocheret æg, granatæble og frisé salat
|
|
Fyldt kalkunbryst med persillepesto og bacon
|
Mandag d. 26. januar
|
Krondyrfilet m. kartoffelmedaljer
|
|
Hasselnødder i sirup og grillstegte pærer
med gorgonzola
|
Mandag d. 19. januar
|
Tomatsuppe med Sprøde croutoner og Bacon
|
|
Fiskefrikadeller med røget laks og asparges,
hollandaisesauce
|
Mandag d. 12. januar
|
Kogt hamburgryg, Kartoffelfad med hytteost
|
|
Pæretærte med bagt marcipan creme
|
Mandag d. 5. januar
|
Kinesisk Rejesuppe
|
|
Saltimbocca frikadeller med peberfrugtpuré
|
Mandag d. 24. november
|
Gammelost (ingen opskrift)
|
|
Kogt torsk med sennepssauce
|
Mandag d. 17. november
|
Røget vildandebryst m. pæresalat
|
|
Cremet wok med tigerrejer og mango
|
Mandag d. 10. november
|
Andesteg m. rødkål og brunede kartofler
|
|
Perlebyg i nøddeskum
|
Mandag d. 3. november
|
Pariserbøf og snitte med røget ål
|
Mandag d. 27. oktober
|
Ørredrilette m. ristet rugbrød
|
|
Andebryst med appelsinsauce og butterdej m. fyld
|
Mandag d. 20. oktober
|
Gulerodssuppe med paprikasmør og nødder
|
|
Skipperlabskovs med jordskokker og letsaltet lyssej
|
Mandag d. 6. oktober
|
Kalveculotte med sellerigratin og svampesauce
|
|
Lagkage
|
Mandag d. 29. september
|
Karbonader m. ærter og gulerødder
|
|
Frugtsalat med råcreme
|
Mandag d. 22. september
|
Hvidløgsrejer
|
|
Coq au vin
|
Mandag d. 15. september
|
Mini pirogger med røget laks
|
|
Svinekoteletter med løgsauce, druer
|
|
Æblekage med marcipan
|
 |