2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2012 - 13:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 18. marts
Kammuslinger asian style
Oksemørbrad m. bordelaisesauce
Romfromage
Mandag d. 11. marts
Champignonsuppe
Stroganoff m. ris
Mandag d. 4. marts
Laks Gordon bleu
Æblemarinerede pandekager m.druer og is
Mandag d. 25. februar
Smørrebrød
Mandag d. 11. februar
Sprød salat med rejer
Dyrekølle m. Waldorfsalat og brune kartofler
Mandag d. 4. februar
Ungarsk gullasch
Mandelæblekage med flødeskum
Mandag d. 28. januar
Skindstegt kullerfilet urter og hønseglace
Kalveculotte og Butterdej med kartofler, svampe og æbler
Mandag d. 21. januar
Brunkål med flæsk
Gammel ost med fedt og sky
Mandag d. 14. januar
Ravioli med ricotta og spinat
Parmesan- og valnøddebagte kyllingebryster
Mandag d. 7. januar
Marokkansk Harira
Indbagt gorgonzola m. pærer
Grovboller med rugbrød
Mandag d. 3. december
Crostini med bagt peber og mozzarella
Lakseroulade med dadler og ostecreme
Lun andesalat med stegte pærer
Tarteletter med fasan og skorzonerrødder
Skinkecoulotte marineret med rosmarin og appelsin
Stenalderbrød med ost
Italiensk langtidshævet brød
Ris a la mande
Mandag d. 26. november
Jordskokkesuppe med hasselnødder
Entrecote m. whiskysauce og gratinerede forårsløg
Mandag d. 19. november
Laksefarseret lange på bund af spinat og appelsin beurre blanc
Bagte æbler med marcipan og tranebær
Mandag d. 12. november
Fiskesuppe
Ovnbagt svinemørbrad med pebersauce og ovnbagte kartofler
Mandag d. 05. november
Avocado med rejer og sauce verte
Wienerschnitzel
Mandag d. 29. oktober
Laksetatar
Fasanbryst med portvinssauce
Mandag d. 22. oktober
Svinekam m. druer
Romfromage
Mandag d. 8. oktober
Cremet tomatsuppe
Kylling a la Floyd
Langtidshævet brød
Mandag d. 1. oktober
Fricandeau m. ratatouilles og brød
Braiseret andelår og andebryst med æble-nøddechutney
Mandag d. 24. september
Hellefisk på sprød svampetoast
Braiseret andelår og andebryst med æble-nøddechutney
Mandag d. 17. september
Stjerneskud
Pærer med ost og ahornsirup
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04
opskrifter m.m. - tidligere år