2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2012 - 13:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 18. marts
Kammuslinger asian style
  
Oksemørbrad m. bordelaisesauce
  
Romfromage

Mandag d. 11. marts
Champignonsuppe
  
Stroganoff m. ris

Mandag d. 4. marts
Laks Gordon bleu
  
Æblemarinerede pandekager m.druer og is

Mandag d. 25. februar
Smørrebrød

Mandag d. 11. februar
Sprød salat med rejer
  
Dyrekølle m. Waldorfsalat og brune kartofler

Mandag d. 4. februar
Ungarsk gullasch
  
Mandelæblekage med flødeskum

Mandag d. 28. januar
Skindstegt kullerfilet urter og hønseglace
  
Kalveculotte og Butterdej med kartofler, svampe og æbler

Mandag d. 21. januar
Brunkål med flæsk
  
Gammel ost med fedt og sky

Mandag d. 14. januar
Ravioli med ricotta og spinat
  
Parmesan- og valnøddebagte kyllingebryster

Mandag d. 7. januar
Marokkansk Harira
  
Indbagt gorgonzola m. pærer
  
Grovboller med rugbrød

Mandag d. 3. december
Crostini med bagt peber og mozzarella
  
Lakseroulade med dadler og ostecreme
  
Lun andesalat med stegte pærer
  
Tarteletter med fasan og skorzonerrødder
  
Skinkecoulotte marineret med rosmarin og appelsin
  
Stenalderbrød med ost
  
Italiensk langtidshævet brød
  
Ris a la mande

Mandag d. 26. november
Jordskokkesuppe med hasselnødder
  

Entrecote m. whiskysauce og gratinerede forårsløg
Mandag d. 19. november
Laksefarseret lange på bund af spinat og appelsin beurre blanc
  

Bagte æbler med marcipan og tranebær
Mandag d. 12. november
Fiskesuppe
  

Ovnbagt svinemørbrad med pebersauce og ovnbagte kartofler
Mandag d. 05. november
Avocado med rejer og sauce verte
  

Wienerschnitzel
Mandag d. 29. oktober
Laksetatar
  

Fasanbryst med portvinssauce
Mandag d. 22. oktober
Svinekam m. druer
  

Romfromage
Mandag d. 8. oktober
Cremet tomatsuppe
  
Kylling a la Floyd
  

Langtidshævet brød

Mandag d. 1. oktober
Fricandeau m. ratatouilles og brød
  

Braiseret andelår og andebryst med æble-nøddechutney
Mandag d. 24. september
Hellefisk på sprød svampetoast
  

Braiseret andelår og andebryst med æble-nøddechutney
Mandag d. 17. september
Stjerneskud
  

Pærer med ost og ahornsirup






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04
opskrifter m.m. - tidligere år