2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
Opskrifter 2013 - 14:
Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format
Mandag d. 17. marts
Stenbiderrogn m. rødløg og creme fraiche
Oksesteg med krølfedt
Islagkage
Mandag d. 10. marts
Omelet m. asparges og shitake svampe
Pasta med laks og ærter
Indbagt ost i filodej med timian
Mandag d. 3. marts
Kalkunstroganof med kartoffelrosetter speltsalat m. bagt peber
Påskeæg
Mandag d. 24. februar
Tom Kha Gai, kokossuppe med kylling
Rødfisk m. Pak choi
Melon med kokosmælk, mynte, peanuts og knust is
Mandag d. 10. februar
Hjortefilet m. nøddestegte kartofler
Chokolademousse
Mandag d. 3. februar
Brunkål m. flæsk
Gammel ost med fedt og sky
Mandag d. 27. januar
Laksebruschetta
Gratineret mørbrad med appelsin
Mandag d. 20. januar
Ærtepuré-suppe
Kylling Karahi
Nan brød
Mandag d. 13. januar
Fisk i Filodej
Sveskedessert m. flødeskum
Mandag d. 7. januar
Farsbrød med rodfrugter
Marinerede pærer med ost, mandler og mynte
Knækbrød
Mandag d. 9. december
Vildt frikadeller med tranebærrelish
Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri
Baileyskugler med knas og marcipankiks
Tarteletter med krebsehaler og forårsløg
Letsprængt andebryst og rissalat med tyttebær
Mandag d. 2. december
Makrelfad med æg og kartofler
Drengerøvsgryde
Mandag d. 25. november
Svampesuppe m. laks og krydderæble
Ingefærkrydret mørbrad m. perlespelt
Mandag d. 18. november
Helstegt oksefilet m. bordelaise sauce
Appelsinkage med is
Mandag d. 11. november
Karrysuppe m. mangosalsa
Nøddepaneret kalkunschnitzel m. stegte kartofler og sellerifrites
Mandag d. 4. november
Røget svinemørbrad m. appelsin og gulerodssalat
Kyllingefilet m. ost og ovnbagte Rodfrugter
Mandag d. 28. oktober
Fasan m. portvinssauce og gorgonzola og lynstegt frugt
Mandelcreme med mangofrugt
Mandag d. 21. oktober
Kalvesteg med Drue/nøddeblanding
Rösti med rygeostcreme
Mandag d. 07. oktober
Suppe m. pastinak og persillerod
Havkat i squashsvøb m. hvidvinssauce
Mandag d. 30. september
Svinekoteletter m. kokosmælk og peanuts
Bagte æbler i filodej m. marcipan og kanel
Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04
opskrifter m.m. - 2012-13