2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12


Opskrifter 2021 - 22:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format


Mandag d. 28. marts Snitte m. Røget laks
   Kalveculotte m. choronsauce
   Gerdas islagkage

Mandag d. 14. marts Naan brød
   Spansk/tortilla æggekage
   Mulligatawny

Mandag d. 7. marts Tortilla med skinke og parmesanost
   Wienerschnitzel

Mandag d. 28. februar Dampet torsk med palmekål
   Nøddekage med jordbærskum

Mandag d. 21. februar Bruschetta med tomat og mozzarella
   Herregårdsbøf m. pommes frites og bearnaisesauce

Mandag d. 7. februar Mørbradgryde m. kartoffelmos
   Makron muffins

Mandag d. 31. januar Andebryst med rødbede og tyttebær
   Gratinerede pandekager

Mandag d. 24. januar Ruller med tunsalat
   Koteletter i fad

Mandag d. 17. januar Kødboller i champignonsauce
   Bagt pære med mandel og vaniljeis

Mandag d. 10. januar Gratineret sejfilet
   Flødebagte rodfrugter med kylling

Mandag d. 29. november Smørrebrød

Mandag d. 22. november Gravet laks med Rævesauce
   Kalvegryde med svampe og rodfrugter

Mandag d. 15. november Minitærter/tartelettærter
   Krydret suppe med hakket oksekød

Mandag d. 8. november Carpaccio m. peberrod
   Fyldt mørbrad m. spinat og mozarella

Mandag d. 1. november Ovnbagt laks med rodfrugter
   Nøddebund med friske frugter

Mandag d. 25. oktober Bruschetta
   Kalvemørbrad med svampesauce

Mandag d. 11. oktober Rejecocktail
   Helstegt svinekam m. rødkål og halve æbler

Mandag d. 4. oktober Græskarsuppe med chili,kokosmælk og friterede gulerødder
   Citronpandekager med fyld

Mandag d. 27. september Græske bøffer i fad
   Bagte marcipanæbler

Mandag d. 27. september Græske bøffer i fad
   Bagte marcipanæbler

Mandag d. 20. september Porretimbale med røget laks og rygeostsalat
   Nøddepaneret kalkunschnitzl med stegte kartofler og sellerifrites

Mandag d. 13. september Kylling i karry med grønsager
   Buttterdejssnegle/flutes m. bacon krydddersmør
   Muffins med hindbær og hvid chokolade






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04