2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2014 -15:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format


Mandag d. 23. marts Blinis med stenbiderrogn
   Oksefilet m. Bordelaisesauce
   Citronfromage

Mandag d. 9. marts Grydestegt kylling med mormor salat og agurkesalat
   Brun lagkage med chokolade

Mandag d. 2. marts Kalvespidsbryst m. stegt spidskål
   Gulerodskage

Mandag d. 23. februar Svampetoast m. parmaskinke
   Nøddepaneret fisk med squashtagliatelle

Mandag d. 16. februar Lørdagsgryde m. kogte ris
   Pandekager med æblekompot og citronfløde

Mandag d. 2. februar Koldrøget laks med pocheret æg, granatæble og frisé salat
   Fyldt kalkunbryst med persillepesto og bacon

Mandag d. 26. januar Krondyrfilet m. kartoffelmedaljer
   Hasselnødder i sirup og grillstegte pærer med gorgonzola

Mandag d. 19. januar Tomatsuppe med Sprøde croutoner og Bacon
   Fiskefrikadeller med røget laks og asparges, hollandaisesauce

Mandag d. 12. januar Kogt hamburgryg, Kartoffelfad med hytteost
   Pæretærte med bagt marcipan creme

Mandag d. 5. januar Kinesisk Rejesuppe
   Saltimbocca frikadeller med peberfrugtpuré

Mandag d. 24. november Gammelost (ingen opskrift)
   Kogt torsk med sennepssauce

Mandag d. 17. november Røget vildandebryst m. pæresalat
   Cremet wok med tigerrejer og mango

Mandag d. 10. november Andesteg m. rødkål og brunede kartofler
   Perlebyg i nøddeskum

Mandag d. 3. november Pariserbøf og snitte med røget ål

Mandag d. 27. oktober Ørredrilette m. ristet rugbrød
   Andebryst med appelsinsauce og butterdej m. fyld

Mandag d. 20. oktober Gulerodssuppe med paprikasmør og nødder
   Skipperlabskovs med jordskokker og letsaltet lyssej

Mandag d. 6. oktober Kalveculotte med sellerigratin og svampesauce
  
Lagkage

Mandag d. 29. september Karbonader m. ærter og gulerødder
  
Frugtsalat med råcreme

Mandag d. 22. september Hvidløgsrejer
  
Coq au vin

Mandag d. 15. september Mini pirogger med røget laks
  
Svinekoteletter med løgsauce, druer
  
Æblekage med marcipan





Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04