2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2013 - 14:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 17. marts Stenbiderrogn m. rødløg og creme fraiche
  
Oksesteg med krølfedt
  
Islagkage

Mandag d. 10. marts Omelet m. asparges og shitake svampe
  
Pasta med laks og ærter
  
Indbagt ost i filodej med timian
Mandag d. 3. marts
Kalkunstroganof med kartoffelrosetter speltsalat m. bagt peber
  
Påskeæg
Mandag d. 24. februar
Tom Kha Gai, kokossuppe med kylling
  
Rødfisk m. Pak choi
  
Melon med kokosmælk, mynte, peanuts og knust is
Mandag d. 10. februar
Hjortefilet m. nøddestegte kartofler
  
Chokolademousse
Mandag d. 3. februar
Brunkål m. flæsk
  
Gammel ost med fedt og sky
Mandag d. 27. januar
Laksebruschetta
  
Gratineret mørbrad med appelsin
Mandag d. 20. januar
Ærtepuré-suppe
  
Kylling Karahi
  
Nan brød
Mandag d. 13. januar
Fisk i Filodej
  
Sveskedessert m. flødeskum
Mandag d. 7. januar
Farsbrød med rodfrugter
  
Marinerede pærer med ost, mandler og mynte
  
Knækbrød
Mandag d. 9. december
Vildt frikadeller med tranebærrelish
  
Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri
  
Baileyskugler med knas og marcipankiks
  
Tarteletter med krebsehaler og forårsløg
  
Letsprængt andebryst og rissalat med tyttebær
Mandag d. 2. december
Makrelfad med æg og kartofler
  
Drengerøvsgryde
Mandag d. 25. november
Svampesuppe m. laks og krydderæble
  
Ingefærkrydret mørbrad m. perlespelt
Mandag d. 18. november
Helstegt oksefilet m. bordelaise sauce
  
Appelsinkage med is
Mandag d. 11. november
Karrysuppe m. mangosalsa
  
Nøddepaneret kalkunschnitzel m. stegte kartofler og sellerifrites
Mandag d. 4. november
Røget svinemørbrad m. appelsin og gulerodssalat
  
Kyllingefilet m. ost og ovnbagte Rodfrugter
Mandag d. 28. oktober
Fasan m. portvinssauce og gorgonzola og lynstegt frugt
  
Mandelcreme med mangofrugt
Mandag d. 21. oktober
Kalvesteg med Drue/nøddeblanding
  
Rösti med rygeostcreme
Mandag d. 07. oktober
Suppe m. pastinak og persillerod
  
Havkat i squashsvøb m. hvidvinssauce
Mandag d. 30. september
Svinekoteletter m. kokosmælk og peanuts
  
Bagte æbler i filodej m. marcipan og kanel





Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04
opskrifter m.m. - 2012-13