2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2015 - 16:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 4. april Canape m. tatar, rejer og leverpostej
   Krondyrfilet
   Hindbær cheesecake

Mandag d. 14. marts Svampesuppe m. østershatte
   Spætte mousseline med hvide asparges og hummerhaler

Mandag d. 7. marts Stegt kylling med fennikel og lakrids
   Lagkage

Mandag d. 29. februar Tarteletter med mørbrad og rejer
   Kartoffelmad med varmrøget laks

Mandag d. 22. februar Gordon Bleu
   Baileykugler med knas

Mandag d. 8. februar Røget hellefisk med rygeostcreme og ristet rugbrød
   Kalveculotte m. rosmarin

Mandag d. 1. februar Ostefritatta med bacon
   Farsbrød med spinat og æggefyld

Mandag d. 25. januar Æblepizza
   Andebryst i gul karry

Mandag d. 18. januar Røget laks med agurk, rødløg og dild
   Porrer med parmaskinke og ostesauce

Mandag d. 11. januar Aspargessuppe m. kylling
   Grillet Sandwich med avocado, bacon og brie

Mandag d. 30. november Stegte sild m. rødløg og tranebær
Juleafslutning Parmaskinke m. Rucola og pesto
   Laks med parmesankrumme
   Braiseret andelår med nøddechutney
   Nøddefyldt flæskesteg m. rødkålssalat
   Indbagt brie
   Osteærte med pære og rødløgskompot
   Ris a´la manda

Mandag d. 23. november smørrebrød 1
   smørrebrød 2

Mandag d. 16. november Mørbradbøf m. stegte kartofler og svampesauce
   Bagt pære med mandel og vaniljeis

Mandag d. 9. november Aubergine -Bharta
   Butter Chicken m. ris og salat
   Æblecrumble med græskarkerner

Mandag d. 2. november Jordskokkesuppe m. Spinatfocaccia
   Andebryst m. appelsinsauce

Mandag d. 26. oktober Stegt rødfisk a la provencale
   Koteletter af bornholmergris med stegte kartofler og blomkålssalat

Mandag d. 19. oktober Italienske benløse fugle
   Blinier med rejer

Mandag d. 5. oktober Hummerhalesuppe
   Kalkunfilet m. sesam fyldte portebellosvampe og stegte kartofler

Mandag d. 28. september Sort Gryde med kartoffelmos
   Muffins med æbler og kanel






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04