2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2016 - 17:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 6. februar Farseret porre med Mornay sauce og råstegte gulerødder
   Fastelavnsboller

Mandag d. 27. marts Hellefisk med sauce mousseline Squashpasta og svampe
   Chateaubriand m. Pommes Anne kartofler og karamelliseret julesalat
Islagkage


Mandag d. 20. marts Lakserilette
   Wienerschnitzel

Mandag d. 13. marts Kylling med paprikasauce
   Bananlagkage

Mandag d. 6. marts Rejecocktail
   Oksecuvette med peberrodssauce

Mandag d. 27. februar Svampe og tomat bruschetta
   Stegt laks med svampe og stuvet spinat

Mandag d. 20. februar Ronald Carlsen in memorian
   Farserede porrer igen
   Brunsviger

Mandag d. 6. februar Farseret porre med Mornay sauce og råstegte gulerødder
   Fastelavnsboller

Mandag d. 30. januar Brunkål m. flæsk

Mandag d. 23. januar Torskesalat med rodfrugter
   Kylling i kokos og karry

Mandag d. 9. januar Fritatta med laks og spinat.
   Pæretærte m. smuldredej

Mandag d. 28. november Kammuslinger - Friterede parmarejer
   Ande Confit
   Indbagt ost
   Nøddekugler - Marcipantrøfler

Mandag d. 21. november Mexicansk suppe med bacon og majs.
   Mexikanske pandekager med guacamole

Mandag d. 14. november Vol-au- vent med krebsehaler og forårsløg
   Svinekam med glaserede løg og rødkålssalat

Mandag d. 7. november Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
   Rådhuspandekager

Mandag d. 31. oktober Smørrebrød

Mandag d. 24. oktober Torsk med grønne krydderurter
   Okseculotte

Mandag d. 10. oktober Bruschetta med krebsehaler
   Auberginelasagne med ricotta og kødsauce
   Pasta Carbonara
   Sprød pinjesnack
   Pizza m. svampe, artiskokker og parmaskinke
   Foccasia
   Vitello Tonnato

Mandag d. 3. oktober Cremet tomatsuppe m. rugbrødcrostini
   Mørbrad med Bacon og perlesalat m. grillet peber

Mandag d. 26. september Laksesalat på ristet rugbrød
   Hakkebøffer i paprikasauce med stegte grønsager
   Sprøde gulerodssnegle

Mandag d. 19. september Sesammarineret Kylling m. ovnstegt kartoffelsalat
   Hasselback æbler m. vanilje yoghurt






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04