2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2018 - 19:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 25. marts Røget hellefisk med grillet brød og pesto
   Kalveculotte m. rosmarin
   Nøddelagkage med nougatcreme

Mandag d. 18. marts Æggewrap med fyld af rejer og avocado
   Briocheburger m. oksekød hjemmelavet ketchup

Mandag d. 11. marts Wienerschnitzel
   Brun lagkage med chokolade

Mandag d. 4. marts Tatar med estragon-mayo, ristede græskarkerner og rødbede
   Lammeculotte med stegte kartofler

Mandag d. 25. februar Koteletter i fad m. pikant ost og bacon
   Fastelavnsboller

Mandag d. 18. februar Jordskokkesuppe m. bagt torsk og æbler
   Fritatta m. skinke og broccolli

Mandag d. 4. februar Krondyrfilet m. nøddestegte kartofler og syltede løg
   Fisk i hvidvinssauce
   Blinis med stenbiderrogn

Mandag d. 28. januar Stifado ( Græsk Gryderet)
   Æblemuffins

Mandag d. 21. januar Thaisuppe med chilibrød
   Smagfuld blomkåls-calzone med skinke, ost

Mandag d. 14. januar Forloren hare
   Svesketrifli med makroner og portvin

Mandag d. 7. januar Laksesalat med Rygeost
   Kyllingeruller med soltørret tomat og sennepssauce

Mandag d. 26. november Smørrebrød

Mandag d. 19. november Løgtærte
   Krydret oksekødsuppe

Mandag d. 12. november Sprøde bruchetta med svampe
   Fyldt mørbrad m. gorgonzolasauce og stegte rodfrugter

Mandag d. 29. oktober Skindstegt Kulmule m. blomkålsrisotto
   Bagte æbler m. Flødeskum

Mandag d. 22. oktober Bagte kartoffelskiver m. fetacreme og Bacon
   Ny fortolkning af Boller i Karry

Mandag d. 8. oktober Kalvefilet med portebellosauce
   Bagte pærer mandelflager og vaniljeis

Mandag d. 1. oktober Hokaidosuppe m. ristet græskarkerner og æble
   Rugbrød m. gammelost og skinke

Mandag d. 24. september Minitærte i tarteletter
   Kylling i cremet soltørret tomatsovs

Mandag d. 17. september Karbonader med rosmarin og estragon
   Æblekage med kanel






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04