2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10



Opskrifter 2017 - 18:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 17. september Karbonader med rosmarin og estragon
   Æblekage med kanel

Mandag d. 9. april Canapeer
   Boeuf a´ la Webster
   Crepes suzette

Mandag d. 26. marts Dampet laks med beurre blanc
   Carpaccio med portobellosvampe

Mandag d. 19. marts Sød kartoffelsuppe med Chorizo og spinat
   Fiskefrikadeller m. hjemmelavet Remoulade

Mandag d. 12. marts Wienerschnitzel
   Chokolademousse

Mandag d. 5. marts Smørrebrød

Mandag d. 26. febuar Blomkålssuppe med sprød topping
   Laks i ovn med porrer og mascarpone

Mandag d. 19. febuar Forret m. små hapser
   Kalvemedallion m. tagliatelle og svampesauce

Mandag d. 29. januar Mørbrad med kartoffelbund
   Fastelavnsboller

Mandag d. 22. januar Svinekam med parmasangratinerede kartofler og jordskokker
   Citrontærte

Mandag d. 15. januar Bagt avocado med laks og æg
   Kylling Salttimbocca

Mandag d. 8. januar Indisk suppe
   Champignontærte med salat

Mandag d. 27. november Menu til mandag 27. november 2017
   Tapas til juleafslutning
   Frikadeller med svampe og rød peber
Andebryst med tranebærrelish

   Cookies med marcipan og chokolade

Mandag d. 20. november Ristet rugbrød med røget laks og flødepeberrod
   Kalv i wok med karry, kokos og kål

Mandag d. 13. november Moussaka med kartofler
   Svampede banan-muffins

Mandag d. 6. november Bøf Stroganoff a'la Price
   Hjemmelavede pommes frites
   Crème Caramel

Mandag d. 30. oktober Carpaccio med portobellosvampe
   Dampet laks med beurre blanc

Mandag d. 23. oktober Onglet m. bagt græskar, syltede svampe og kapers
   Risalamande cheesecake

Mandag d. 9. oktober Kammuslinger a la parma
   Kalveculotte m. Kejserhatte og rodfrugter og pastinakchips

Mandag d. 2. oktober Kartoffelsuppe m. porrer og bacon
   Mørbrad m. champignonsauce og stegte kartofler

Mandag d. 25. september Fiskesuppe med appelsin og stjerneanis
   Kylling med fennikel og nektariner

Mandag d. 18. september Ærtedip og græskarpesto
   Timbaler med bacon og svampesovs
   Sunde småkager






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04