2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12



Opskrifter 2019 - 20:

Klik på rettens navn for at få opskriften i pdf-format



Mandag d. 21. september Porretærte med spidskålssalat
   Butterdejssnegle

Mandag d. 9. marts Kalveculotte med flødekartofler og salat
   Kransekagedessert m. frisk frugt

Mandag d. 2. marts Ærtepurésuppe med rejer
   Indbagt laks med rød pebersauce

Mandag d. 24. februar Glaseret sprængt svinekam
   Portvinsost med butterdejskiks

Mandag d. 17. februar Bøf Stroganoff a'la Price med hjemmelavede pommes frites
   Kransekage

Mandag d. 3. februar Dampet torsk med græskar og feta
   Appelsinpandekager med yoghurt og sirup

Mandag d. 27. januar Smørrebrød

Mandag d. 20. januar Hakket oksekød med blomkål i fad
   Pærekage med marcipan

Mandag d. 13. januar Sol over Gudhjem
   Porrer med parmaskinke og ostesauce

Mandag d. 6. januar Løgtærte med bacon
   Blomkålsuppe med majs

Mandag d. 25. november Menu til juleafslutning
   Tapas
   Krydrede mini oksedeller
   Grønne asparges i butterdej og Tunhapsere

Mandag d. 18. november Hellefisk på sprød svampetoast
   Dyreragout med selleri-kartoffelmos

Mandag d. 4. november Tarteletter med fasan og skorzonerrødder
   Laks i cremet sauce med spinat og tomater

Mandag d. 28. oktober Kartoffelfad m. baconruller
   Bagte pærer med nødder og chokoladecreme

Mandag d. 28. oktober Kartoffelfad m. baconruller
   Bagte pærer med nødder og chokoladecreme

Mandag d. 21. oktober Fisk Florentine med spinat
   Fasan i portvinssauce med druer

Mandag d. 7. oktober Græskarsuppe med bacon og mandler
   Fyldte bagekartofler med Kylling

Mandag d. 30. september Sprød tærte med avocado og Rejer
   Fyldt kalkunbryst med Spinat og Serranoskinke

Mandag d. 23. september Limemarineret laksecarpaccio med melonsalsa
   Bagte jordskokker med druer og honning og
dijon marinerede kyllingelår.


Mandag d. 16. september Koteletter i fad
   Æblekage med marcipan






Evt. afbud senest fredag kl 12 på tlf.: 21 26 38 04