Kransekage/Frugtkage
Mandag 16.marts 2009
Ingredienser
Fremgangsmåde.
Marcipanen røres sammen med æggehvider og
sukker.
Kom massen i en sprøjtepose. Tegn en 20 cm. stor
cirkel på et stykke bagepapir, og sprøjt dejen ud.
Bag bunden ved 200 gr. I ca.12 minutter.
Læg chokoladen på mens kagen er varm og pensl
det ud på hele bunden.
Lad den afkøle på en rist.
Bland cremepulveret med mælk, cremen skal hvile
20 min, pisk fløden og bland den i cremen.
Når kagen er kold lægges det på bunden og den itu
skårne frugt lægges dekorativt på kagen.
Den kan også laves portionsvis så laver man 6-8
små cirkler afhængig af hvor store man vil have
dem.
Til dette formål er det bedst at bruge
cremepulver da det er mere stabilt end
hjemmegjort.
Cremen kan også udelades og evt. pynte med en
klat fløde.
3 æggehvider
100 gr. Sukker
200 gr. marcipan
50 gr. Chokolade
4-6 jordbær
2 ferskener fra dåse
Lidt grønne vindruer
l creme pulver
Mælk
1/4 piskefløde
desserter
16-03-2009
 |
51 |
 |
|