Unghanebryst m. stegte kartofler og svampesauce
Mandag 22. september 2008
Tilbehør
Fremgangsmåde.
Kartoflerne deles i både, gulerødderne skrælles og
skæres i stave, løget skæres i kvarte og peberen i
strimler.
Det hele vendes med lidt olie, salt og et par kviste
timian(tørret kan også bruges).
Steges i ovnen v.200 grader ca. ½ time
Ingredienser
4 kylling fileter
Salt, peber
Lidt olie til stegning
4 bagekartofler
4 gulerødder
1 løg
1 rød peber
Olie
Salt
2-3 kviste timian
Svampesauce
Varm olien op på en pande. Krydr kyllingen med
salt og lidt peber, brun kyllingestykkerne på begge
sider.
Steg dem færdig i ovnen ca. 20 minutter v. 200
grader, kødet skal være gennemstegt.
2 rødløg
250 gr. Svampe
1 lille bundt persille
1 spsk. Olie
150 gr. Bacon i tern
2dl. Fløde 9 %
1 dl. Hvidvin
Saucejævner/ maizena
Salt, peber
Saucen
Pil rødløgene og skær dem i skiver.
Steg rødløgene til de er møre.
Rens svampene og del dem i mindre stykker.
Kom svampene på panden lad dem stege med et
par minutter.
Tilsæt fløden.
Kog op og smag saucen til med salt og peber.
Jævn den lidt med saucejævner.
Server med lidt af saucen henover kyllingen.
Drys det sprødstegte bacon henover retten.
Afslut med det hakkede persille.
Hovedret
22-09-2008
|
1 |
 |
|