Hovedretter

Fisk:
* Fisk Florentine med spinat
* Fritatta m. skinke og broccolli
* Bagt torsk m. parmaskinke
* Ovnstegt torsk m. porrer i sennepssauce
* Dampet torsk med palmekål
* Kogt torsk med sennepssauce
* Indbagt laks med rød pebersauce
* Bagt Lakseside med mandel-krydderurtetopping
* Ovnbagt laks med rodfrugter
* Laks i cremet sauce med spinat og tomater
* Limemarineret laksecarpaccio med melonsalsa
Kød:
* Andebryst m. appelsinsauce
* Bagte jordskokker med druer og honning og dijon marinerede kyllingelår
* Bøf Gastronome
* Butter Chicken m. ris og salat
* Coq au vin
* Bøf Stroganoff a’la Price med hjemmelavede pommes frites
* Dyreragout med selleri-kartoffelmos
* Farseret blomkål med mornaysayuce
* Fasan i portvinssauce med druer
* Fyldt kalkunbryst med Spinat og Serranoskinke
* Fyldte bagekartofler med Kylling
* Glaseret sprængt svinekam
* Hakkebøffer i fad m. cremet paprika-flødesauce
* Herregårdsbøf m. pommes frites og bearnaisesauce
* Indbagt hakkebøf m. kartofler i fad
* Jægerbøf med svampesauce
* Højrebsfilet m bordelaisesauce
* Mormors forloren hare m. brune kartofler
* Græske bøffer i fad
* Ungarsk Gullach med kartoffelmos
* Hakket oksekød med blomkål i fad
* Hjemmelavede pommes frites
* Indbagt kalkunfilet m. kartoffelmuffins og madagacasauce
* Kalvemørbrad med svampesauce
* Kalveculotte m. choronsauce
* Kalveculotte med flødekartofler og salat
* Kalveculotte m. rosmarin
* Kartoffelfad m. baconruller
* Karbonade i fad m. rosmarin og peberflødesauce
* KONG FIDDES LIVRET
* Koteletter
* Koteletter a´la Italien
* Krondyr steaks m.æble/sellerikompot
* Sennepsstegt kotelet m. svampesauce
* Fyldt kyllingefilet med flødeost, pesto og soltørrede tomater
* Italiensk kylling med pasta
* Pikant kylling i fad
* Kyllinge-cordon bleu
* Mulligatawny
* Mørbrad rullet i ristet panko med urter
* Oksemørbrad m. bearnaise og hjemmelavede pommes frites
* Tilbehør: Kartoffelselleritoppe
* Mørbrad m. sennepssauce og ovnbagte rodfrugter
* Nøddepaneret kalkunschnitzl med stegte kartofler og sellerifrites
* Kylling i karry med grønsager
* Shaksshuka
* Skinkestang med salat
* Spansk/tortilla æggekage
* Squashrulle m. Oksekød
* Tarteletter med fasan og skorzonerrødder
* Stegt Flæsk og persillesauce
* Stjerneskud
* Kalkunstroganoff m. rodfrugtmos
* Helstegt svinekam m. rødkål og halve æbler
* Vildtragout med Kartoffelsellerimos
* Wienerschnitzel
* Æggemuffins med seranoskinke og frisk rosmarin