Bagte vindruer m. råcreme - mandag d. 9. november 2009.
  
  
Ingredienser

600 blå og grønne vindruer
1 stænger vanilje
100 g rørsukker 1 dl tør sherry

Råcreme
½ l. piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
100 gr. sukker











  
Fremgangsmåde

Skyl, halver og udsten vindruerne.
Hak vaniljestangen og 1 spsk. af rørsukkeret fint.
Bland det med resten af sukkeret.
Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.
Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 5-6 ovnfaste skåle og bag vindruerne midt i ovnen.
Bages ca. 10 min. ved 250 grader.

Råcreme:
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Kan smages til med lidt Grand Marnier
Der skal normalt lidt vanilje i råcreme, men da det er i frugten er det udeladt.