Chokolade-èclairs
- mandag d. 1. februar 2010. |
||||
|
Bring vand og smør i kog , pisk mel og salt i og bag det godt igennem. Afkøl dejen og rør æggene i et af gangen rør kraftigt indimellem. Kom dejen i en sprøjtepose med stor tyl. Sprøjt 8 aflange vandbakkelser på bagepapir. Sættes i en varm ovn 225 gr. Efter 5 minutter sættes ovnen på 200 gr. Ovnen må ikke åbnes undervejs , så falder kagerne sammen Lad afkøle på en bagerist. Chokoladecreme Æggeblommer og sukker piskes luftigt. Pisk fløden stift. Smelt chokoladen i vandbad. Rør chokoladen i æggeblandingen, vend forsigtigt flødeskummet i. Hæld cremen i en sprøjtepose. Flæk vandbakkelserne og sprøjt cremen i Læg låg på. Smelt chokoladen til pynt og hæld den henover kagerne. Alternativt kan man nøjes med at fylde flødeskum i og lave glasur til at komme ovenpå. |