Chokolade-èclairs - mandag d. 1. februar 2010.

  
  
Ingredienser

3 dl. Vand

100 gr. Smør

120 gr. Mel

1 knivspids salt

3 æg

Chokoladecreme

2½ dl. Piskefløde

2 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk. sukker

75 gr. Chokolade

50 gr. Mørk chokolade til pynt









  
Fremgangsmåde


Bring vand og smør i kog , pisk mel og salt i
og bag det godt igennem.
Afkøl dejen og rør æggene i et af gangen rør kraftigt indimellem.
Kom dejen i en sprøjtepose med stor tyl.
Sprøjt 8 aflange vandbakkelser på bagepapir.
Sættes i en varm ovn 225 gr. Efter 5 minutter sættes ovnen på 200 gr.
Ovnen må ikke åbnes undervejs , så falder kagerne sammen
Lad afkøle på en bagerist.

Chokoladecreme
Æggeblommer og sukker piskes luftigt.
Pisk fløden stift.
Smelt chokoladen i vandbad.
Rør chokoladen i æggeblandingen, vend forsigtigt flødeskummet i.
Hæld cremen i en sprøjtepose.
Flæk vandbakkelserne og sprøjt cremen i
Læg låg på.
Smelt chokoladen til pynt og hæld den henover kagerne.

Alternativt kan man nøjes med at fylde flødeskum i og lave glasur til at komme ovenpå.